De meest uiteenlopende opdrachten zijn al voorbij gekomen. Ik sta niet zo snel meer te kijken van de vragen die ik soms krijg. Elke opdracht hoe gek ook is voor mij een uitdaging en daar ga ik zorgvuldig en gericht mee aan de slag. Ik denk graag mee vanaf het brainstormen tot het eind resultaat. En alles wat daar tussen zit, patroon tekenen, samples maken enz. Mijn jaren lange ervaring komt goed van pas, ik heb een grootscala aan vaardigheden ontwikkeld om alle verschillende problemen en vragen op te lossen.

Voorbeelden van vragen zijn:

Wendy:

“Ik ben op zoek naar iemand die mijn bruidsoutfit kan innemen en vermaken. Het gaat om een jumpsuit die passend gemaakt moet worden”

Wendy:

“Ik heb een veel te grote kimono gekocht met een te gekke print van draken en tijgers, die zou ik graag willen laten transformeren tot een slanke mantel voor over mijn trouwjumpsuit”

Dian:

“Voor school moet ik een joggingbroek uit werken. Het moet een speciaal model zijn. Nu heb ik zelf de stof al, maar ik zoek iemand die goed kan naaien en deze broek kan maken en een patroon kan maken zoals ik het wil”

Diana:

“ Ik ben op zoek naar iemand die mijn trouwjurk kan vermaken”

Kim:

“Voor een alternatieve Sinterklaas act willen wij graag twee kostuums laten maken. Dit moeten twee cadeaupakken worden. Kun jij dit voor ons maken”

Kiewie en Piewie:

“Onze clownspakken zijn aan vervanging toe. We zouden graag een nieuwe set kleding willen laten maken. We weten nog niet precies hoe en wat, kun jij met ons meedenken”

Elly:

“Van mijn trouwjurk zou ik graag een doopjurk laten maken voor mijn dochtertje, kun jij ons helpen”

Bea:

“Ik heb een groot tafelkleed die ik graag rond wil laten maken”

Marinka:

“Mijn man heeft zelf een tuinbank gemaakt en ik heb schuim op maat laten maken. Kun jij voor 4 kussens hoezen maken met een rits”

Elisabeth:

“Ik zoek iemand die onze caravankussens kan bekleden. Ik heb skai gekocht en de kussen zijn asymmetrisch”

Anja:

“Ik zou graag zo’n wandkleed willen met allemaal vakjes waar ik heel veel spullen in kwijt kan voor in de camper”

Petra:

“Zou jij een workshop kunnen geven voor het maken van babykleertjes”

Enz