Laat je kleding door textielstudio Attestiek verstellen en repareren. Kleding is persoonlijk, het zit of het zit niet. Als je het gevoel hebt dat de kleding die je mooi vindt niet lekker zit dan is het vaak moeilijk om te bepalen wat dat dan precies is. Ik heb gemerkt dat veel mensen het fijn vinden dat er dan iemand meekijkt. Wat maakt nou dat het niet zit, wat moet er dan aan gebeuren.

Je kunt bij mij terecht voor een persoonlijk advies. Ik kijk met je mee en adviseer je over wat de mogelijkheden zijn in het verstellen van je kleding, zodat jij het gevoel weer krijgt dat het goed zit. Ik neem de tijd voor je. Je kunt je discreet in het atelier omkleden zodat ik het ter plekke kan afspelden.

Gaten, scheuren of defecte rits enz. Gooi je kleding niet zomaar weg maar geef het een tweede of derde kans. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt in het repareren en verstellen van kleding. Ik geef advies in de mogelijkheden en repareer je kleding vakkundig.